Børnekoret

Børnekoret er for børn i 3. til 6. klasse.
Koret øver tirsdage fra 15.45 til 17.00

Korleder: Nicolai Skovgaard.
Du kan skrive til Nicolai via: organister@hfvk.dk
Eller på mobil: 24 90 77 27

Cantica Børnekor har haft en forrygende sæsson i 2016-17 med mange vellykkede koncerter, gudstjenester og ture. Højdepunktet var turen til Gustavsberg i Stockholm, Sverige, hvor vi sang sammen med den lokale kirkes børnekor KaNoterne.
Efter sommerferien begynder vi igen tirsdag den 15. august. Sangsalen er åben i god tid og der står boller, frugt og saftevand klar. Korprøven begynder klokken 15.45 og vi øver, lærer og leger frem til klokken 17, hvor vi er færdige.
I løbet af efteråret tager vi på korweekend til Endelave (28. september til 1. oktober) og skal medvirke ved et par gudstjenester. I adventstiden op til jul skal vi synge en række koncerter, musikgudstjenester og luciaoptog i kirken og rundt om i byen.
Efter jul skal vi synge med ved lysmessen både i Vor Frelsers Kirke og i Tirstrup, medvirke ved fastelavnsgudstjensten den 11. februar og ved eftermiddagsgudstjenester i løbet af foråret. I slutningen af sæssonen kommer børnekoret fra Gustavsberg, Sverige, på besøg hos os, og vi skal synge, lege og opleve sammen igen her i Horsens. Sæssonen sluttes af med en sommerkoncert sammen med Ungdomskoret

Vor Frelsers Kirkes hjemmeside kan du læse mere om de enkelte arrangementer - mødetid og sted.

Koret har følgende mål for undervisningen:

Cantica-korene er en forening, og det koster 250 kr. halvårligt at være med.
Børnekoret medvirker jævnligt ved gudstjenester i Vor Frelsers Kirke og Getsemane Kirke.
For dette arbejde udbetales der hver sommer et mindre honorar.
Det er vigtigt at man møder op til alle prøver, da koret har mange opgaver og et højt arbejdstempo.

Børnekoret marts 2017
Børnekoret efteråret 2015

Når koret optræder eller medvirker ved gudstjenester har vi sort tøj for at give et ensartet indtryk. Den enkelte sanger vælger selv tøjet, som skal være uden tryk og lign. Det er pænest, hvis børnene også har sorte sko på - et par kina-sko er glimrende. Husk at der kan være køligt i kirken det meste af året. Inden vi i december begynder at gå lucia-optog får børnene en luciakjole med hjem, som de selv skal huske at medbringe ved luciaoptogene.